HA logo

IF Helsinge Atlas rf.:n vuosikokous on pidetty

IF Helsinge Atlas rf. järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen maanantaina 9.9.2024. Kokouksessa vahvistettiin seuran toimintakertomus, tilinpäätös sekä kauden 2024–2025 toimintasuunnitelma, budjetti jäsen- ja toimintamaksuineen.

Isona asiana kokouksessa oli myös uuden hallituksen äänestäminen, kun erovuorossa olivat varapuheenjohtaja Dennis Baars, rahastonhoitaja Katarina Rehnström sekä Toni Aalto ja Adriana Jakimova.

Toni ja Adriana jatkavat hallituksessa, kun taas Dennis sekä Kati jäivät omasta tahdostaan pois seuran hallitus toiminnasta.

Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Merja Karvala ja Georgios Stergakis, uuden hallituksen järjestäytymiskokouksesssa Merja valittiin rahastonhoitajaksi ja Georgioksesta tuli seuran uusi varapuheenjohtaja.

IF Helsinge Atlas rf. haluaa kiittää Dennistä ja Katia heidän työstänsä seuran hyväksi. Dennis jatkaa edelleen juniorivalmennuksen parissa ja tullaankin näkemään usein hallilla. Kati, jonka peräti 16-vuoden ura seuran rahastonhoitajan ja hallituksen jäsenenä tulee toistaiseksi päätökseensä, jatkaa kuitenkin naisten Aktialiigajoukkueen taustoilla.

Koko seuran hallitus yhteystietoineen löytyy täältä: https://www.atlashandball.fi/hallitus/

Scroll to top